Specialklubben for Continental & Old English Bulldog 

Karakter & temperament


Et blidt og kærligt muskelbundt


En Old English Bulldog (OEB) er en venlig, alsidig glad familiehunde,som også profitere af at være med på træningsbanen. En Old English Bulldog kan prøve kræfter med stort set alt hundesport, hvis man kan holde dens interesse fanget.


Old English Bulldog er en sjov, imødekommende, selvstændig hund, men også en hund, der er villig til at forsvare sin familie om nødvendigt. Den er særdeles velegnet i børnefamilier, da den er psykisk stabil, og hviler meget i sig selv. Dog skal der tages forbehold for at de kan være rimelig klodsede og deres utallige "buller-flip".


Old English Bulldog er fysisk og psykisk stærke og kan kræve en del kræfter at holde (især hvis ikke grundtræningen er på plads), derfor skal børn selvfølgelig ikke lufte en Old English Bulldog alene, 


Bulldogger er individualister og der er store variationer inden for racen. De er meget menneskeglade og vil gerne være med alle vegne. Som bulldogs er de selvstændige og dette skal man have in ménte når man har med en Old English Bulldog at gøre. 


En Old English Bulldog er: Stabil og troværdig, hvilket gør den til en loyal følgesvend. Den er det ultimative familiemedlem. Derudover er den selvskikker, hengiven, loyal, modig, frygtløs, godmodig, stabil, trænbar, venlig, selskabelig, egenrådig, livlig, kærlig, sorgløs, atletisk og legesyg.


I en Old English Bulldog får man kort sagt hele pakken!