Specialklubben For Continental & Old English Bulldog 

Udstillingsesultater inkl. kritikker

> 2021

> 2022

> 2023

> 2024

Udstillinger


Klubbens udstillingsudvalg bestræber sig på at lave mindst 4 klubshows om året hvoraf den ene er en 2 dages udstilling. Klub udstillingerne er hyggelige og med god plads til at være nybegynder. Her i opstarten, vil vi benytte gruppe 2 dommere, men på sigt, når nogle af dommerne bliver mere specialiseret indenfor racen, vil udvalget prøve så vidt muligt, at få racespecialister som dommer til hvert eneste klub show.


På vores klubshows, har vi også konkurrencerne barn/hund og junior/hund, så tag endelig også børnene med.


Hvis man er nysgerrig på racen, så er det også en god ide at komme og kigge og snakke på disse show, da der altid er mange opdrættere til stede. Det er en god rigtig god måde at finde ud af mere om racen og ikke mindst møde racen.


Ud over klubshows er der også 6-8 udstillinger arrangeret af Dansk Kennel Klub og man behøver ikke være medlem af hverken Dansk Kennel Klub eller Specialklubben for Continental & Old English Bulldog for at deltage med sin hund/hunde.


Vores klubshows er også en god mulighed for at komme og prøve det med udstilling, der er god tid til hundene og plads til at være nybegynder. Der er altid nogen der står klar med hjælp og gode råd. Man behøver ikke være medlem af klubben for at udstille til klubshows, så kom endelig og få en hyggelig dag med en masse Continental & Old English Bulldog elskere.


Vi vil se frem til, at  byde dig, din familie og ikke mindst jeres bulldog(s) velkommen på en af vores udstillinger i fremtiden.


Gavekort til udstilling vundet eller tildelt, er personlige og må ikke videresælges eller videregives.