Specialklubben for Continental & Old English Bulldog

Nyheder 2024


10. april Da der var sket en fejl i uploadningen af hjemmesiden, er  referatet fra den ordinære generalforsamling først blevet tilgængeligt i går d. 9. april. Referatet kan læses på medlemssiden. Et par bullerbasser har igen gjort det rigtig flot rent træningsmæssigt og vi lykønsker dem naturligvis her - klik her


21. marts Referatet fra den ordinære generalforsamling er lagt op på medlemssiden. Vedtægtsændringen/tilføjelsen der blev vedtaget på samme, er godkendt af DKK's jurist og vil hurtigst muligt blive integreret i klubbens vedtægter.

Et par lækre hanner er tilføjet Avlshanner - klik her

Ny tråd har set dagens lys på hjemmesiden, nemlig træning og aktivitet - klik her


21. februar Udstillingskalender for 2025 og 2026 er lagt op. De bliver løbende opdateret med dommere.


21. februar I lørdags blev årets generalforsamling afholdt og i den forbindelse, vil bestyrelsen gerne sige stor tak til alle der deltog. Det var enormt dejligt at se så stor en tilslutning til klubbens generalforsamling. Det var første gang i klubbens historie at så mange var samlet. Det må gerne blive en vane.


Bestyrelsen vil også gerne rette en stor tak til Maja Bast, der ønskede, at gå af 1 år før hendes valgturnus, for hendes store arbejde i klubben.


Ligeledes skal der lyde en stor tak til Mia Christiansen, der ikke ønskede at modtage genvalg, for hendes store arbejde i klubben. Vi får heldigvis stadig glæde af Mia i klubbens SoMe udvalg.


Tak til Jørgen Hindse der blev valgt som dirigent og gjorde et rigtig godt stykke arbejde.


Tak til Uli Nomis for at optage referat.


Der blev drøftet mange gode ting i går, og noget af det var ønsket om udstillinger på Fyn/i Jylland. I forbindelse med både planlægning samt afholdelse af arrangementer vest for Storebælt vil bestyrelsen gerne bede om hjælp, meget gerne fra de medlemmer der efterlyser aktiviteter vest for Storebælt, til at komme med forslag til sted og tidspunkt og være behjælpelige omkring afholdelse af aktiviteten i samarbejde med det relevante udvalg. Det behøver ikke kun være udstilling, det kunne også sagtens være, at man havde lyst til, at stå for en walk’n’talk, et webinar, en mentalbeskrivelsesdag, noget træning eller vise versa.

Bestyrelsen konstituerede sig - klik her

Årsberetningen og regnskabet blev godkendt på generalforsamlingen. Årsberetning og regnskabet kan læses på medlemssiden.

Referatet vil blive lagt på hjemmesiden når vi har modtaget det fra referaten.

Linket til referaterne 2023 virker - klik her

14. januar Aller først  vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi håber både 2 og 4 benede er kommet godt ind i det nye år 2024.. Nyt år betyder også kontingent fornyelse og kontingentet er uændret. Det vil. sige, at et enkelt medlemsskab koster 400 kr. og et husstand koster 500 kr. Læs her om medlemsfordelene og hvordan du fornyer dit medlemsskab eller tegner et helt nyt - klik her. Har du ikke fornyet dit eksisterende medlemsskab, så kan du nå det endnu, det skal bare gøres senest d. 31/1-2024.


Vi er atter trukket i arbejdstøjet og taget arbejdshanskerne på og der er rigeligt at tage fat i. Vi har bl.a. plan om, at den avlskåring vi er ved at udarbejde, skal søsættes her i foråret, vi vil igen ansøge DKK om en basis plus stambog på Old English Bulldog, vi skal have arrangeret årets første mentalbeskrivelse, søgt sponsorater og meget meget mere. Samtidig er vi også i fuld gang med, at forberede den ordinærer generalforsamling, der skal afholdes her d. 17. februar. Se indkaldelsen her. Vi glæder os kort sagt til et nyt og spændene år sammen med jer.