Specialklubben for Continental & Old English Bulldog 

Nyheder 2021


19. december Selskabet for Old English Bulldog ønsker alle, sponsorer, dommere, ringpersonale, medlemmer og andet godt folk, en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår. Tusind tak for året der er gået og for den opbakning klubben og dermed racen har fået. Vi ses i det nye år.

18. december Lidt blandede opdateringer, Klubvindere, Årsvindere, Klubchampions & CHRMW 2021 mm.

Klubbens sidste juleudstilling løb af stablen d. 27. november og sikke en fanstisk dag. Der var julestemning, julekager, konkurrence i bedste juleudklædning også med hund, en masse smukke hunde og glade mennesker. Vi slog tilmeldingsrekord med 33 tilmeldinger. 


Vi fik kåret alle årsvinderne - de kan ses her Et kæmpe stort tillykke skal lyde til alle vinderne.


Vi også kåret alle klubvinderne - de kan ses her Et kæmpe stort tillykke skal lyde til de 4 vindere.

Vi ville så gerne have haft et billede ind af klubvinderme fra udstillingen med deres flotte roset på siden, men der er desværre ikke blevet taget nogen. Det er en ommer! Så det husker vi til næste år. Vi fandt heldigvis nogen andre gode billeder af de 4 vinder hunde.


Hvis du er så heldig at eje en af de smukke årsvindere, så husk, at du kan bestille den meget meget flotte og STORE (billede hvor den holdes i hænderne for at illusterer størrelsen) Årsvinder roset ved at skrive til udstillingsudvalget. Den koster 200 kr. (værdi 265 kr.) Det er muligt, at få trykt hundens navn på rosetten.

Juleudstillingen var jo også en titel udstilling, så der skal også lyde et giga stort tillykke til alle vores smukke Christmas Winners 2021.


Der blev udklækket 3 nye Klubchampions på juleudstillingen. Kæmpe stort tillykke til Christina Pedersen og Charlotte Bærbach Jakobsen med deres smukke Ohana For Life's Sons of Anarchy Chibs, Christina Pedersen med hendes smukke Browney og  Marie Mille Springer med hendes smukke Ohana For Life's Floki.

Vi er i fuld gang med at færdiggøre en side her på hjemmesiden med login for vores medlemmer. Her vil man kunne finde bl.a. beslutningsreferater fra bestyrelsesmøder, referatet fra den ekstraordinære generalforsamling, regnskaber, referater fra ordinære generalfosamlinger omm. 


Udstillingsresultater fra Aunslevhallen, Nyborg er lagt op - klik her


Galleriet fra Juleudstillingen i Aunslevhallen er lagt op - klik her


Der er lavet lidt opdateringer rundt omkring på hjemmesiden. Bl.a under de fleste faner under udstilling, bestyrelse og udvalg samt annoncering. Så ta' et kig rundt omkring og få det sidste nye med.


Invitation til udstillingen i marts er allerede klar og vi ser frem til endnu et fantastisk udstillingsår i 2022. Invitationen kan ses her

ÅRETS OLD ENGLISH BULLDOG 2021

Bulltok's Odin

21. november Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling - klik her22. oktober Invitation til årets sidste udstilling mm.

Så er klubben klar med invitationen til årets sidste udstilling og det er jo ikke en hvilken som helst udstilling. Det er juleudstillingen hvor bl.a. Årsvinderne og Klubvinderne kåres. Invitation til udstillingen - klik her


Ny avlshan - klik her

28. september Lidt blandede opdateringer og klubbens første Klub Champion og OEB Winners 2021.

På udstillingen i Skælskør d. 4. september fik klubben sin første Klub Champion. Kæmpe stort tillykke til Irina Nomis med hendes smukke Bulltok's Odin.


På udstillingen i Skælskør d. 5. september, blev klubbens første Old English Bulldog Winners kåret. Så der skal også lyde et kæmpe stor tillykke til alle vinderne. Se de smukke OEB Winners - klik her


Gallerierne fra begge dage i Skælskør er lagt op - klik her. Tusind tak til vores fotograf Mie Eriksson for de fantastiske billeder. 


Point til årskonkurrencerne mm er opdateret - klik her


Udstillingsresultater er opdateret - klik her


Kennelmærke indehavere og opdrættere er opdateret - klik her


Nyt kuld på hvalpelisten  - klik her og ny avlshan - klik her

23. september Nyt på hvalpelisten

Nyt kuld på hvalpelisten - klik her


6. juni Klubbens første Junior Champion 

På udstillingen i Tønder fik klubben sin første junior champion. Kæmpe stort tillykke til Maria Agner med hendes smukke Slowbro.


Galleriet fra Tønder er lagt op - klik her Tusind tak til vores fotograf Fie Eleanor Freiesleben (Freiesleben Photography) for de rigtig gode billeder.  


Point til årskonkurrencer mm er opdateret - klik her


Udstillingsresultater er opdateret - klik her

14. april Officielle titler er godkendt af DKK

DKK har godkendt 2 officielle lejlighedstitler i forbindelse med vores udstillinger Titlerne registreres mod gebyr på hundens præmieoversigt.

Hundeejeren skal blot indsende kopi af bekræftelse eller diplom til DKK sammen med titelgebyret. Titlerne forkortes med OEBW + årstal og CHRW + årstal.

Klubben uddeler et flot diplom og ønskes der en flot roset kan denne tilkøbes og på bestilling.


OLD ENGLISH BULLDOG WINNER + årstal

Denne titel uddeles om søndagen på vores 2 dages udstilling på Sjælland.


CHRISTMAS WINNER + årstal

Denne titel uddeles på vores juleudstilling som også altid er årets sidste udstilling.


Titlen tildeles til:

Bedste Junior Han

Bedste Junior Tæve

Bedste Mellem Han

Bedste Mellem Tæve

Bedste Åben Han

Bedste Åben Tæve

Bedste Champion Han

Bedste Champion Tæve

Bedste Veteran Han

Bedste Veteran Tæve


Og de små skal da ikke snydes Så vi uddeler følgende uofficielle titler:


Old English Bulldog Winner Youngster + årstal


Christmas Winner Youngster + årstal


Diplomerne tildeles følgende:

Bedste Baby Han

Bedste Baby Tæve

Bedste Hvalp Han

Bedste Hvalp Tæve

Her uddeles naturligvis også et flot diplom og ønsker man en rigrig flot roset, kan denne tilkøbes på bestilling

8. april Invitation til udstilling

Så kan vi allerede invitere til klubbens næste udstilling. Den vil blive afholdt i Tønder og dommer er Freddie Klindrup. Vi glæder os rigtig meget! Sæt et STORT kryds i kalenderen, det bliver en skøn dag i hundenes tegn. 


Tilmelding kun via Hundeweb - klik her

Invitation til udstillingen - klik her


Udstillingskalenderen er opdateret.

23. marts Udstilling d. 20.03.2021

Så blev klubbens første udstilling afholdt og på trods af, at vejret bestemt ikke var med os, så var det en fantastisk dag! Udstillingen gled bare som den skulle og vi havde en fornemmelse af, at alle fik en rigtig god oplevelse. Vi håber I har fået varmen!


Vi vil gerne takke vores dygtige dommer Birgitte Schjøth for meget kompetent bedømning af hundene, Ringsekretær Pia Henriksen for hendes fantastisk overblik og i særdeleshed også en kæmpe stor tak til den store opbakning fra jer udstillere - vi glæder os allerede til næste gang og vi er i fuld gang med at planlægge.


Vi vil også gerne rette en stor tak til vores fotograf på dagen Maria Cecillia Wiberg for alle de gode billeder.


Sidst men ikke mindst vil vi gerne rette en kæmpe stor tak til vores sponsorer! Jeres super flotte sponsorater skabte stor stor glæde hos vores udstillere.


Der skal lyde et STORT tillykke til jer alle med jeres resultater og husk - vi går altid hjem med den aller bedste hund af alle - uanset hvad.


På snarligt gensyn. 


Billeder fra udstillingen kan ses her eller i galleriet her

9. marts Overførsel mm.
Avlshanner og Planlagte Kuld er opdateret og link til hvordan du overfører din Old English Bulldog til DKK - klik her


6. marts Udstilling
Så blev det endelig muligt at invitere til klubbens og årets første udstilling. Vi glæder os helt utroligt meget og vi håber at se mange smukke Old English Bulldogs.

Tilmelding kan kun ske via Hundeweb - klik her

4. februar Indkaldelse til Ordinære generalforsamling 2021

Læs mere - klik her