Specialklubben for Continental & Old English Bulldog

Nyheder 2023

15. december 2023 Indkaldelse til den Ordinærer Generalforsamling 2024 er udsendt til klubbens medlemmer på mail. 

For at se indkaldelsen -  klik her


9. marts 2023 Bestyrelsens konstituering, lidt ændringer i udvalgene, Old English Bulldog søger nyt hjem mm.

Klubbens genralforsamling blev afholdt i god ro og orden. Tak til de fremmødte. Der vil snarest blive lagt referat, regnskab og årsberetning, som blev godkendt på GF, op på medlemssiden.

Der blev vedtaget en vedtægtsændring på generalforsamlingen vedr. medlemsskab/børnemedlemsskab. Dette vil kunne læses i referatet. Ændringen sendes til DKK for godkendelse.

Klubbens bestyrelse konstituerede sig efter generalforsamlingen. Klik her.
Der er sket lidt ændringertilføjelser i klubbens udvalg. Klik her.

Galleri fra årets første klub show - klik her

Udstillingsresultater inkl. kritikker er opdateret - klik her


Skøn Old English Bulldog dreng søger nyt hjem - klik her


HUSKat tilmelde klubbens EASTER SHOW i samarbejde med Dansk Dobermann Klub d. 8. april inden d. 25. marts. Se invitationen - klik her

24. januar Siden er opdateret med en masse. Bl.a.....

Klubvinderne 2022 er kommet på siden - klik her

Årsvinderne 2022 er kommet på siden - klik her 

Udstillingsresultater for 2022 er opdateret - klik her


Vi søger hænder til vores sundhedsudvalg! Tænker du, at det kunne være noget for dig, så læs videre.

Bestyrelsen i Specialklubben for Continental og Old English Bulldog mangler hænder i Sundhedsudvalget - er det noget for dig?


Vores Sundhedsudvalg arbejder med de specifikke sundhedsmæssige problemstillinger, som vedrøre racerne Continental Bulldog og Old English Bulldog. Som en del af Sundhedsudvalg-teamet skal man have fingeren på pulsen og være opdateret på de racerelaterede sygdomme. Man skal have en interessere for racernes samlede sundhed, og have et ønske om at forbedre denne.


For os er det vigtigt at vores Sundhedsudvalg repræsentere ekspertise inden for farvegenetik, opdræt, diagnostik, genetisk betingede lidelser samt lidelser der skyldes hundens pasning fx i form af vaccinationer mm., og kan formidle disse videre til omverdenen i et forståeligt og letlæseligt sprog.


Klubbens Sundhedsudvalg har løbende dialog med DKK om hvad der røre sig, om der er nyt, eller om der eventuelt kan ændres på nogle af de nuværende tiltag. Det kan fx. være en tilføjelse til en avlsanbefaling, eller om en nuværende restriktion ikke længere giver mening og derfor skal fjernes etc.


Pt består klubbens Sundhedsudvalg af Sarah Petersen, så du vil ikke sidde alene, men have et tæt fagligt samarbejde og sparring med hende. Så er du interesseret i genetik og sundhed, og brænder du for vores racer, og ønsker at kunne stå i frontlinjen, når det kommer til stillingstagen om ovenstående - så send os en mail omkring dig selv, og hvorfor lige du ønsker en plads i vores Sundhedsudvalg! Vi håber at høre fra dig!

Mail sendes til sundhed@oldenglishbulldog.dk 


20. januar Dagsorden og regnskab er sendt ud til alle medlemmer i forbindelse med den ordinærer generalforsamling 2023.


5. januar Først og fremmest vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi håber både 2 og 4 benede er kommet godt ind i 2023. Nyt år betyder også kontingent fornyelse og kontingentet er uændret. Det vil. sige, at et enkelt medlemsskab koster 400 kr. og et husstand koster 500 kr. Læs her om medlemsfordelene og hvordan du fornyer dit medlemsskab eller tegner et helt nyt - klik her.


Vi er trukket i arbejdstøjet igen, hvilket betyder, at vi allerede nu er i gang med at planlægge årets første udstilling som er d. 4. marts i DSI Vesthallen, Hyllinge. Vi er i den forbindelse i gang med at søge sponsorater så vores udstllere kan blive max forkælede. Der kan allerede nu tilmeldes udstillingen - klik her

Vi er også ved at forhandle faste årssponsorer, medlemsfordele osv. Vi er i gang med at planlægge Walk and Talks rundt omkring i landet, sundhedsudvalget har gang i nogle spændene ting og mentalbeskrivelsesudvalget er så småt i gang med at planlægge en mentalbeskrivelsesdag her i foråret. Der er gang i mange ting og vi glæder os til at dele det hele med jer.