Specialklubben for Continental & Old English Bulldog

Nyheder 2022

14. november Indkaldelse til klubbens ordinære generalforsamling 2023 er sendt ud til alle medlemmer.

Invitationen er også lagt op her på hjemmesiden - Klik her


6. november: Continental Bulldog er blevet oprettet, udstillingskalenderen 2023 er lavet, udstillingsresultater er opdateret og nyt under Old English Bulldog planlagte kuld mm er opdateret. 

Om Continental Bulldog - Klik her

Udstillingskalenderen for 2023 er opdateret - Klik her

Udstillingsresultater er opdateret - klik her
Planlagte kuld - Klik her

Opdrætter listen - Klik her og kennelmærke indehavere - Klik her er opdateret.

Continental Bulldog Winnere 2022 -Klik her Old English Bulldog Winnere 2022 - Klik her


4. juni: Referat fra klubbens ordinærer Generalforsamling er lagt op, udstillingsresultater, galleri mm er opdateret.

Udstillingsresultater er opdateret - klik her
Referater opdateret inkl. referat fra den ordinære generalforsamling - klik her
Gallerierne fra Vejen udstillingen og "Kom og vis os din hund" er lagt op - klik her

Vi er i fuld gang med at planlægge dobbeltudstillingen i september og det er allerede nu muligt, at tilmelde sig denne super fede weekend.  


Tilmelding lørdag --> klik her

Tilmelding søndag --> klik her Titelvinder: Old English Bulldog Winner 2022 og Continental Bulldog Winner 2022


Husk at booke hytte hvis I ønsker at overnatte. Udstillingen afholdes på Storebælt Camping og Feriecenter. Klubben har reserveret 10 hytter i alt og det er først til mølle. Så tøv ikke, hytterne plejer at blive revet væk. Når du booker, så husk at giv besked om, at du deltager på hundeudstillingen. Det er også muligt, at booke plads til campingvogn, telt eller mobilhome. Se her billeder af de fantastiske omgivelser pladsen tilbyder. 

Vi planlægger fællesspisning lørdag aften for alle. Både udstillere, tilskuere, eller for dem der bare har lyst til at deltage i en hyggelig atmosfærer sammen med en masse glade hundefolk.


Ta' endelig også børnene med! Som det kan ses, så tilbyder campingpladsen en masse fed aktiviter for de små poder. Vandland, hoppepude, tog, minigolf for både store og små og meget andet. Ingen kommer til at kede sig.


Vi glæder os rigtig meget til denne fede weekend og vi håber at se en masse fantastiske bullere og ejere. 

1. maj Nyt navn, bestyrelsen har konstitueret sig, lidt ændringer i udvalgene og referater, årsberetning og regnskab er lagt op

På generalforsamlingen i går, blev det nye navn til klubben vedtaget, således, at navnet rummer begge klubbens racer. Klubbens nye navn er Specialklubben for Continental & Old English Bulldog. Forkortes således SfCOEB.
Klubbens bestyrelse konstituerede sig i går efter generalforsamlingen. Klik her.
Der er sket lidt ændringertilføjelser i klubbens udvalg. Klik her.
Både Årsberetning og regnskab blev godkendt i går på generalforsamlingen og begge er lagt op på medlemssiden. Alle referater er ligeledes lagt op på medlemssiden med undtagelse af referatet fra i går. Dette kommer så hurtigt som muligt. 
Der blev ligeledes vedtaget nogle vedtægtsændringer på generalforsamlingen og ligeså snart disse ændringer, forhåbentlig godkendes af DKK, vil de blive ændret i klubbens vedtægter.


HUSK at tilmelde klubbens udstilling d. 28. maj inden d. 9. maj. Derefter kan kun tilmeldes ved forhøjet gebyr. Tilmeld her


19. april Invitation til udstilling i Vejen og Dagsorden og regnskab er sendt ud til alle medlemmer i forbindelse med den ordinærer generalforsamling 2022

Så er invitationen til klar tilklubbens næste udstilling. Vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen og ikke mindst en masse smukke bulldogs..
Se invitation - klik her

Tilmelding kan kun ske via Hundeweb - klik her

Klubben har lavet et online spørgeskema. Resultatet kan ses her. Det er ikke sidste gang klubben vil benytte sig af spørgeskemaer. Det er et rigtig godt arbejdsredskab for os.


Ny avlshan på listen - klik her


Titelvinderne 2021 er kommet på siden ---> 

OEBulldog Winner - klik her

Christmas Winner - klik her


Udstillingsresultater fra Hyllinge er kommet på siden - klik her 11. februar Invitation til årets første udstilling og indkaldelse til Ordinære generalforsamling 2022
Så er invitationen til årets første udstilling klar. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen og vi håber at se mange smukke Old English Bulldogs. Se invitation - klik her

Tilmelding kan kun ske via Hundeweb - klik her

Indkaldelse til Ordinære generalforsamling 2022
Læs mere - klik her

14. januar Der er nyt på hvalpelisten - klik her


2. januar Først og fremmest vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi håber både 2 og 4 benede er kommet godt ind i 2022. Nyt år betyder også kontingent fornyelse og kontingentet er uændret. Det vil. sige, at et enkelt medlemsskab koster 400 kr. og et husstand koster 500 kr. Læs her om medlemsfordelene og hvordan du fornyer dit medlemsskab eller tegner et helt nyt. 


Vi er trukket i arbejdstøjet igen, hvilket betyder, at vi allerede nu er i gang med at planlægge årets første udstilling som er d. 5. marts i Vesthallen, Hyllinge. Vi er i den forbindelse i gang med at søge sponsorater så vores udstllere kan blive max forkælede. Der kan allerede nu tilmeldes udstillingen - klik her

Vi er også ved at forhandle faste årssponsorer, bestille flotte rosetter osv. Vi er i gang med at planlægge Walk and Talks rundt omkring i landet, sundhedsudvalget har gang i nogle spændene ting og mentalbeskrivelsesudvalget er så småt i gang med at planlægge en mentalbeskrivelsesdag her i foråret. Mange ting er i støbeskeen og vi glæder os til at dele det hele med jer.


Der er nyt på hvalpelisten - klik her og opdrættere er opdateret - klik her